Het belang van professioneel inmeten

Bij het aanschaffen van een product bij Multilogo, is nauwkeurige meting van essentieel belang. Het bepaalt niet alleen hoe goed het product in de ruimte past, maar het heeft ook invloed op de uiteindelijke esthetiek en functionaliteit ervan. Laat u het gekozen product door ons monteren, dan is inmeten door ons een verplichte optie. Alleen door ons inmeten is ook mogelijk, bijvoorbeeld als u het product zelf wilt gaan plaatsen. Multilogo biedt inmeetservices aan om ervoor te zorgen dat het door u gekozen product perfect past en aan uw verwachtingen voldoet. Hier zijn enkele redenen waarom professioneel inmeten een verstandige keuze kan zijn:

  1. Nauwkeurigheid: Onze getrainde professionals hebben de kennis en ervaring om metingen tot op de millimeter nauwkeurig uit te voeren. Dit minimaliseert fouten en verzekert u van een perfect passend product.
  2. Tijdsbesparing: Zelf inmeten kan tijdrovend zijn, en als de metingen onjuist zijn, kan dit leiden tot vertragingen en extra kosten. Door professionals in te schakelen, bespaart u tijd en moeite.
  3. Voorkomen van fouten: Het correct inmeten van een ruimte vereist vaardigheid en precisie. Kleine fouten kunnen leiden tot grote problemen, zoals producten die niet passen of niet goed functioneren.
  4. Aansprakelijkheid: Als u ervoor kiest om zelf in te meten en er treden problemen op, dan bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele extra kosten of vervanging van producten. Professioneel inmeten biedt een extra niveau van verzekering en bescherming.

De risico's van zelf inmeten

Hoewel sommige klanten ervoor kiezen om zelf in te meten om kosten te besparen, brengt dit risico's met zich mee. Als de metingen niet correct zijn, kan dit leiden tot dure fouten en vertragingen. Het is belangrijk om te onthouden dat inmeten een gespecialiseerde vaardigheid is die training en ervaring vereist. Het is meer dan alleen het opnemen van afmetingen; het omvat ook het begrijpen van de producteisen en installatievereisten.

Bij ons bedrijf bieden we inmeetservices aan tegen een vaste vergoeding van €75,-. Dit is een investering in een probleemloze en succesvolle aankoopervaring. We raden sterk aan om gebruik te maken van onze professionele inmeetservice om de risico's te minimaliseren en te zorgen voor een resultaat dat aan de verwachtingen voldoet.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat de producten perfect passen en optimaal presteren, en onze inmeetservice is een belangrijk onderdeel van dat streven naar kwaliteit en tevredenheid.

U vindt bij elk product onderaan de bestelpagina de geldende montagetarieven.

Rolsteiger

Indien een rolsteiger nodig is bij het monteren van het product, dan laat de monteur dit na het inmeten weten. Voor het opbouwen- en afbreken van een steiger berekenen wij eenmalig € 85,- incl.btw. 

Zelf inmeten en monteren?

Wij bezorgen de gekochte producten altijd in geheel Nederland & België. In bepaalde gebieden in België gelden afwijkende bezorgkosten. Indien u over de bezorgkosten meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op.

To Top