Opmeten, Montage en Bezorgen in  Nederland &  België
rolluikentekoop.nl 4 out of 5 based on 85 ratings.

Lage prijzen

Multilogo Stores bestaat in 2017 al weer zo'n 21 jaar. Wij zijn gespecialiserd in zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, garagedeuren,
screens, en een uitgebreid assortiment raamdecoarie zoals rolgordijnen, jalouzieen, plissegordijen etc..
Multilogo Stores beschitk over een groot assortiment zonwering-rolluikonderdelen die dagelijks via de webshop worden verkocht en verstuurd.

Multilogo Stores was een van de eerste zonweringbedrijven in Nederland die zijn producten ONLINE via webshops ging verkopen.
Het was in het jaar 2005, toen wij onze eerste webshop gerealiseerd hebben, en online onze producten gingen aanbieden.
Volgens fabrikanten niet mogelijk, de consument zou het product met eigen ogen wilen zien, en deze producten niet online gaan bestellen.
Het bleek toch anders, veel consumenten waren toch bereid zonweringproducten online te bestellen, dit kwam o.a. door de extra lage prijzen.
Deze formule passen we nog steeds toe, en blijkt erg succesvol te zijn, elk jaar worden er meer producten online besteld, en ons leveringsgebied
is uitgebreid van lokaal tot geheel Nederland, Belgie maar ook ver daar buiten zoals soms Bonaire, Curacao.

Prijzen:
Onze omzet stijgt elk jaar en hierdoor zitten wij elk jaar weer met onze leveranciers om de tafel om extra lage inkoopprijzen te bedingen.
Dit resulteert in zeer concurerende prijzen op onze inmiddels 8 webshops, waarvan nummer 9 alweer in ontwikeling is.
Kijk en vergelijk, u zult zien dat wij in verhouding met hetzelfde product een stuk goedkoper zijn dan uw plaatselijke leverancier.

Kwaliteitproducten:
Wij zullen nooit aan de kwaliteit gaan sleutelen, wij blijven kwaliteit van topfabrikanten verkopen.
Wij laten ons niet (zoals sommige collegabedrijven helaas soms wel doen) verleiden door goedkope buitenlandse producten te verkopen.
Daar komen alleen maar problemen mee, en dat willen wij niet. Kijk en vergelijk de prijzen en merken, en u zult zien, onze prijzen behoren tot de laagste van Nederland!